dags för nytt och fräscht.
 
ny blogg finnes här:
 
personligare, mindre kort på bebis, mer om mig.
nya tavlor osv osv.
 
häng på!
 
inga fler uppdateringar här nu.
en rolig era är över, men en ROLIGARE och BÄTTRE börjar 1 2 3 NU.
 
Tack för alla som hängt med mig i fler flera år och varit AWESOME,
ni flyttar med hoppas (antar) jag.
 
kyss.
 
 
 
 
 
jag gjorde det.
den är dock under uppbyggnad och domännamnet kommer vara .com snart.
 
heja mig.
 
så himla DRIVEN.
 
 

Funderar på att köpa båt, var i hamnen idag och kollade. Så himla mysigt.

...med horisontrummisen.

Man behöver alltså inte vara miljonär för att köpa en tavla ala mentackskaruha! Kostar mellan 300 och 1000 beroende på storlek :) Jag har ungefär 20 st på väggen, snyggt! Ciao!

Jag har varit snygg hela dagen och nya naglar på det. Mums.

Om man kollar på stilen så skulle man kunna tro att barnet rockar loss till någon hård musik, typ lamb of god. Men icke, det är Adele. Haha.

I värmen så kliar allt hår och gör bebin varm. Så idag åkte alla fina lockar. Nu ser han ut som en liten kille! Supertuff.

Hittade äntligen en affär med dyra saker för liten peng. Älskar att gå på loppmarknader. Köpte ett ASSTORT tangentbord till Tintin. Han älskar att sitta och peta och trycka. Bra dag.

Gjort naglarna idag! Så himla elegant ;)

Vi hittade ingen loppis idag, men vi hittade massa fin natur och billiga canvas på biltema. Åt oxfilé på resturang och cruisade runt i mercedesen. Det är så roligt att åka på utflykt med barnet nu när han är större, 13 och en halv månad för att vara exakt. Han sitter i baksätet och vrålar ikapp med Adele och skrattar hela tiden. Vi har övat slängpussar hela dagen, men han vill mest dansa. Låten "dansa pausa" får honom att rulla på höfterna, så jäkla kul ut! :) Nä, dags för säng. Ska ju på loppisjakt imorgon!

Vi letar och vi letar! Vilken underbar dag och nu kommer regnet också, så himla mysigt när man åker bil. Tjipp!

Efter frulle framför tevin och tusentals kramar, så drar jag och bebisen ut på landet och letar loppmarknader. Tiptop!

Ett fint kort och lite fult hår. Nä, kaffe måla och choklad vare!

Barnet är nattat och sover gott i sin säng. Dags att hoppa i målarkläderna, göra kaffe, ta fram chokladen och göra en snygg tavla. Redan fått bud på tavlan som inte ens är gjord. Det går bra nu.

Han är så himla rolig! Har börjat med massa roliga grimaser och annat smått konstigt skoj. Sen är han smart och snäll också, Idag har vi lekt bara han och jag i flera flera timmar. Bilar hit och bilar dit. Borstat hår och badat. Bra dag.

Innan jag börjar på min sleeve så håller jag på att fixa och trixa med sånt man kan göra hemma. Fast eftersom Magnus ska börja som tatueringslärling snart, så kanske sleeven kan avslutas hemma också? Det vore lyx.

...och mamma! Du hat blivit så stor och duktig, lille gubbe!

Hittade ÄNTLIGEN min militärtröja! Så himla snyggt med en svart skinnjacka och höga klackar. Mums!

Just det! Skulle bli blondin förra veckan, men såg ut som en jävla dåre. Så efter ha sprungit några varv och skrikgråtit så hade jag i lite brun färg. Jag är snygg. Jättesnygg.

Idag är vi förkylda och hemma, en skön dag framför tevin. Tintin dricker vatten och leker med sitt nya garage. Åh livet! Fast förkylningen kan försvinna, så vi kommer ut i solen. För hösten lär ju vara påväg? Bra! För jag har köpt en snygg höstjacka.