Söt, bild och smart-minen!

9kommentarer

Det var längesen jag slängde
in ett kort bara för att få höra
att jag är söt.

Så nu var det verkligen dax!



IQ-badanka?

9 kommentarer

jussan

19 Apr 2009 20:56

ALLTID söt din lilla grisunge!!! speciellt imorse!!! :D

Jonas och co.

19 Apr 2009 21:21

Saken hör till att du är inte bara det vackraste jag sett. Du är även en av de roligaste och smartaste människorna jag stött på i mitt liv. Läst igenom hela din blogg. Otroligt underhållande. Du är en konstnär i tiden. Fortsätt! Från en av dian fans. Vi är ett par styckna här på mitt jobb som hälsar också. Ps. dina tavlor sitter på väggen på kontoret. MVH Jona!

jussan

19 Apr 2009 21:32

oj, jonas o co? kul med en hel fanclub, haha!

Camilla

19 Apr 2009 23:10

en av de vackraste och roligastes.

jag älskar din blogg <3

Erik

19 Apr 2009 23:59

Du är söt.

Kris

20 Apr 2009 00:07

Vem är väl jag att förvägra dig ännu en dos komplimanger när det så rart och charmigt finsnickrigt fiskas efter. Nej just så here goes: Hmma kvällen är sen och min poetiska ådra sviker mig. Hoppas du ursäktar att jag lånar en strof eller två av rarbullarnas rarbulle (jepp du får känna dig slagen där) -



"Love of all mankind should reflect some sign

Of the words I'm trying to recite

They're close, but not quite

Almost impossible to do

Describing the makings of you"



Gillar att du verkar favorisera en av dina lika vackra profiler (blir inte högran lite lissen ibland undrar ju dock vän av ordning?)för övrigt. Har du tagit inspiration från Julio Iglesias eller kanske rent av den store Montgomery Clift? Den förre favoriserar liksom du sin vänstra sida medan Monty alltid, minst lika idogt ihärdigt som nånsin den gode Julio, propsade på att alltid bli fotad så höger profil fick lysa i all sin prakt. The Clash blev så begeistrade över detta att dom skrev en låt om Montys obstinata förhållande till hur han blev förevigad för eftervärlden(http://www.youtube.com/watch?v=0qqjHzWIyvQ). Ganska god låt. När jag ändå är igång och orerar om Monty så passar jag på och lassar upp ännu ett klipp med karln. En scen som fick mig att ta till lipen som liten gosse när jag såg filmen. Så rart är det! (http://www.youtube.com/watch?v=9fxH-2LnRkc). Nähejje dags att krypa till sänghalmen. Nattisnatti!

johan

20 Apr 2009 07:05

SÖTIS

kimpa:

20 Apr 2009 08:13

Kim säger: Taaaaaaaaack. :*

Eric

20 Apr 2009 11:17

aniktsbilden här och bilden över med dom två bilderna så verkar du vara perfekt och med huvvet på skaft. finns du påriktigt?



jag tror jag är kär

Kommentera

Publiceras ej