5500 tokiga thailändare.

14kommentarer


Alltså jag vet att man inte ska skratta.
Man får inte!

Men att höra på radion om hur det
just nu står 5500 arga thailändska
bärplockare och demonstrarar i Luleå,
var sannerligen väldigt skoj!

Dom kommer inte hem.
För det fanns inga bär att plocka.

Haha.




14 kommentarer

Erik

24 Aug 2009 00:41

Jag undrar vad dom demonstrerar mot/för. Jag läste om det för några dagar sen att det var problem för dom, och att dom var rätt många. Jag gillar deras "Vem ska ta ansvar för det här nu dÅ!?" Ja vad sägs om du själv? Eller var det inte du som köpte biljetten för att åka hit och söka lyckan utan att finna den? Protip: åk ingenstans om du inte har råd med biljetten hem vid avfärd.

Josefin

24 Aug 2009 07:43

haha å stackars!

Ricard med bara C

24 Aug 2009 10:27

Dom kan ju plocka svamp istället. Lite bättre avkastning per kilo, skulle jag tro. :)

Tobias Martinsson - Mitt liv genom en kameralins

24 Aug 2009 13:37

Allt bra med dig? :D

Anonym

24 Aug 2009 15:26

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.



Tack för mig



( http://jjuno.blogg.se )

Emma

24 Aug 2009 17:41

åh stackars thailändare. jag förstår att de åker hit om de inte kan få lingonsylt till sin blodpudding hemma hos dom... fick en sån där härlig kommentar som du brukar få. finns så härliga människor här ute i bloggvärlden... =)

Edla

24 Aug 2009 19:35

HA HA HA!!

lambchops

24 Aug 2009 20:04

duu, stackars små thailändare,kanske kan de ta in på smk?

vet du, jag klarade varken körkort o ingen flytt blir det, har jag fortfarande din kärlek?

Jakob Brangstad a.k.a Laserkrig

24 Aug 2009 20:54

På tal om något helt annat än bärasiater.

Jag har gjort något till dig.

Jag fick aldrig några texter av din mor så jag satte mig och skrev själv.



Laserkrig - när oljan är slut

laserkrig.maskinen.org



eller direktlänk kanske?

-naroljanar_slut.mp3" rel="nofollow">http://laserkrig.maskinen.org/mp3/laserkrig-naroljanar_slut.mp3

Nils

24 Aug 2009 23:27

Hej hej, skulle bara länka texten till låten.

kim

24 Aug 2009 23:49

Lammköttet: Du, det är OK att du inte har körkort.

Det är OK att du inte har lägenhet också. Gråt inte lilla barn du ska fortfarande gifta dig med mig och göra mig till en judinna! Judar är bara så roliga.

Du ska jobba på Lördag. Det har jag sett till. Vi på bröllop! Ta hand om min mor nu när jag är borta, se till att hon äter ordentligt och sköter sin hygien. Du vet att jag älskar!



Jakob Brangstad: Hörru laserkrig! Man kan säga att det var en mycket fin låt och hade jag inte varit så förbannat seg i kolan efter en dag på smk så kanske jag hade gråtit. Du vet sånt där lycklighetsgråt? Jag tackar, bugar, bockar, niger, höjer min hatt, tar fram nutellan för dig. Det känns bra att lämna Göteborg och veta att jag lämnat avtryck i folks hjärta och kanske stjärt?

Att vi inte kommer se californication 3 ihop känns mer ät tråkigt. Men du kanske kan komma och hälsa på med hela säsongen på din lilla dator (som du sen lämnar kvar hos mig efter att jag "jobbat" på dig) så ser vi allt i ett streck tillsammans med 4 kanske 5 flaskor Morgans? Adjöken adjö och tack för det mesta.

kim

24 Aug 2009 23:59

Ricard: Om du visste hur bra jag är på att hitta kantarell och lingon! Så jag tycker thailändarna kan åka hem igen och ge fan i min skog.



Edla: HA HA HA!



Emma: Har man inga bär hemma så får man klara sig utan! Inte ta andras, himla tjyvar. Åh bloggvärlden är underbar. Älska internet, älska allt det har att erbjuda: redtube, blondinbella och sidan man kan se vilken vecka det är. Så ska vi inte glömma snoppbilderna, M U M S!



Erik: Du verkar himla klok. Som en bok. En smart bok. En uppslagsbok!



Jjuno: Hej! Vad fint att du gör reklam för din blogg som någon annan. Det blir så mystiskt då. Man ba: Okej? Jag vill tyvärr inte läsa om anorexi eller mobbning eftersom det där bara är påhittat, det finns inte på riktigt! Å jag har aldrg varit ett fan av fiction typ: sagan om ringen, harry potter och hiv. Jag gillar mer och läsa om saker man vet finns, sånt som det finns bevis på som: ufon, gud och jultomten. Hejdå junofjuno.



Nils: Du gjorde ett awesome jobb med att länka. Du borde jobba med datorer!

jk++

30 Aug 2009 23:38

5500 thailändare kan inte ha fel! plocka bär och flytta till norrland!

Jakob Brangstad a.k.a Laserkrig

08 Sep 2009 19:24

Nu har jag kirrat ett litet musikvideo.

http://www.youtube.com/watch?v=O88sPwqe3iQ

Kommentera

Publiceras ej